Pa de pessic

Avui farem un pa de pessic una elaboració molt senzilla i amb uns ingredients molt bàsics i de ven segur que tots els tindrem per casa 😜😄

Què neccesitem?
  • 125 g de farina fluixa o de rebosteria
  • 125 g de sucre
  • 4 ous
  • 1 pell de llimona ratllada
  • 1 cullerada de llevat en pols
  • mantega




Com el farem?
  1. Dins el bol de l'amassadora, hi abocarem el sucre i els ous. Hi ratllarem la pell d'una llimona, que haurem rentat bé prèviament. Col·loquem el batedor a la màquina i durant uns instants, fins que es barregi, treballem a velocitat baixa. Seguidament ho posarem a velocitat màxima, ja que volem muntar els ous i que agafin volum.
  2. Tamizem la farina i la barrejem amb l'impulsor (llevat químic Royal), Escalfem el forn a 180º graus.
  3. Una vegada tinguem els ous muntats amb molta cura i afegim la farina i amb una espàtula de plàstic barrejem de sota cap a dins amb cura de no perdre l'esponjositat. 
  4. Posem una mica de mantega al motlle i farina perquè no s'enganxi. Enfornem durants uns 30-40minuts. Per comprovar que estigui cuit punxem al centre del bescuit i comprovem que el palillo surti sec. Podem posar una mica de sucre llustre a sobre per acabar de decorar.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Pollastre agredolç

Pasta Fresca

Tortellini de vedella amb bolets i sal egipcià