Lluç arrebossat amb Juliana de Verdures fondejades

Avui toca peix, acompanyat per verdures a juliana fondejades, una recepta molt senzilla i saludable!

Què necessitem?
Photo
  • Lluç
  • Ceba
  • Porro
  • Pastanaga
  • Pebrot vermell
  • Carbassó 
  • Ous
  • Farina
  • Vi blanc (opcional)


Com el farem?

  1. Tallarem totes les verdures a juliana i les anirem reservant per classe.
  2. Un cop tallades totes les verdures en una cassola posarem un  raig d'oli d'oliva i anirem posant les verdures segons ordre de cocció (tal  com venen a la llista). 
  3. Un cop les tinguem totes si vols , pots afegir un raig de vi blanc i deixar que s'evapori.
  4. Agafarem el lluç un cop net i tallat a filets i el passarem per farina, a continuació per ou i seguidament el posarem a la paella amb oli de gira-sol ben calent (1 cm aprox.) i el courem fins que quedi una mica cruixent.
Ja tenim el plat llest!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Pollastre agredolç

Pasta Fresca

Tortellini de vedella amb bolets i sal egipcià