Pasta Fresca

La pasta, un plat que sol agradar molt als nens i nenes, un plat molt bo i ric en hidrats de carboni, es pot acompanyar amb una gran quantitat de salses (tomàquet, bolonyesa, carbonara, napolitana...) o menjar-la de moltes formes diferents (en sopes, amanides...)  
Resultat d'imatges de pasta fresca
Ingredients

400 grams de farina
4 ous
50 grams d'oli d'oliva
1 culleradeta de (cafè) de sal


Com ho farem?

1. En un bol posem la farina, fem un petit cràter com si fos un volcà i afegim la sal, els ous i l'oli. Barregem que s'integrin tots els ingredients.
2. Posem una mica de farina en el marmol de la cuina i continuem amassant, fins que no quedi enganxosa. L'emboliquem amb film i la deixem reposar uns 30-45 min. 
3. Dividim la pasta en 3/4 porcions, tornem a posar una mica de farina en el marmol  i amb ajuda de un rodell l'estirem des de el centre cap a dalt i a baix. Si volem, una massa més fina ens podem ajudar per una màquina de pasta. 
4. Li donem la forma que volguem sigui amb el gabinet o em el talla pastes. 
5. Amb aigua bullint un raig d'oli una mica de sal la bullirem de 2 a 6 minuts. (Depenguen del gruix que li haguem donat).
6. Ja tenim la nostre pasta feta ara toca acompanyar-la de la salsa que més t'agradi!




Vols estar al dia de les novetats del blog, dons agrega'ns a Telegram clicant en aquest enllaç i subscriu-t'hi. @blogtallerdelesreceptes

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Pollastre agredolç

Tortellini de vedella amb bolets i sal egipcià

Carolina Ribs a baixa temperatura "Costellam de porc"