Tortellini de vedella amb bolets i sal egipcià

Aquesta es una recepta molt senzilla de fer i que us pot servir per un aperitiu, està deliciós.




Ingredients 
400 grams de carn picada (250 de vedella 150 de porc)
2 pastanagues
1 ceba
Q/s Bolets
Pasta wonton



Com ho farem?


1. Tallem les pastanagues i la ceba a juliana ven fina, salpebrem i fondegem. Afegim els bolets a mitja cocció i acabem de coure'ls. 
2. Salpebrem la carn picada i la barregem, saltegem la carn i la incorporem amb les verdures, afegim un raig de vi blanc i deixem evaporar.
3. Agafem la pasta wonton i repartim el preparat de carn.
4. Tanquem la pasta i li donem la forma desitjada. 
5. Els podem fer el mateix dia o congelar-los.

6. Cocció 3-4 minuts al forn a 200 graus! Ha de quedar ben cruixent!

Recepta llesta!







Vols estar al dia de les novetats del blog, dons agrega'ns a Telegram clicant en aquest enllaç i subscriu-t'hi. @blogtallerdelesreceptes

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Pollastre agredolç

Carolina Ribs a baixa temperatura "Costellam de porc"