Pollastre agredolç

Avui farem una recepta asiàtica molt senzilla de fer, i molt deliciosa!

Ingredients per a 2 persones: 

300 grams de pit pollastre
1 ou
Quantitat suficient de maizena
125 grams de pebrot (verd o vermell o dels dos)
100 grams de ceba

Opcional

Pastanaga
Pinya amb almívar 

Per la salsa;

150 ml aigua
3 cullerades de salsa de tomata 
2 cullerades de vinagre blanc o d'arròs 
2 cullerades de  sucre morè o blanc 
1 mica de sal
Q/S de maizena

Com ho farem?

1. Tallarem el pit de pollastre a daus i el posarem en un bol, salpebrem, afegim 1 ou, la maizena i ho barregem tot. 
2. Tallem les verdures a daus i reservem.
3. Mentrestant anem preparant la salsa, en una olla afegim l'aigua, la salsa de tomata o quètxup, el vinagre i el sucre. Remenem fins que és dissolgui tot, deixem reduir una mica. Diluïm la maizena amb  una mica més d'aigua i l'afegim a la salsa i remenem fins que espesseixi una mica.
4. En una paella amb oli ben calent fregirem el pollastre que teniem en el bol. Reservem. Guardem l'oli en un altre recipient i afegim les verdures, les saltegem i afegim el pollastre. Afegim la salsa de la olla i ho deixem 2 minuts. 

Ja tenim el plat llest per menjar! 

Fotos 1r menú del curs




Vols estar al dia de les novetats del blog, dons agrega'ns a Telegram clicant en aquest enllaç i subscriu-t'hi. @blogtallerdelesreceptes

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Tortellini de vedella amb bolets i sal egipcià

Carolina Ribs a baixa temperatura "Costellam de porc"