Mandonguilles a la Jardinera

Avui farem unes Mandonguilles a la Jardinera, un plat senzill i molt fàcil de fer, que agradarà molt als nens de la casa.


Què necessitem?


  • Carn picada de porc 
  • Sofregit
  • Brou de verdures, pollastre, carn o aigua
  • Pebrot vermell
  • Carabassó
  • All 
  • Julivert
  • Ous
  • Pa ratllat  
Com les farem?
  1. Picarem l'all i julivert a brunoise, un cop el tinguem amb un bol hi posem la carn una mica de sal i pebre l'all, el julivert i una mica de pa ratllat. Barrejem bé tots els ingredients i formarem les mandonguilles. 
  2. Enfarinem les mandonguilles i les saltegem.
  3. En una cassola posem una cullerada sopera de sofregit, les mandonguilles i el brou (de pollastre), a mitja cocció afegim el pebrot, el carabassó el reservarem pels últims minuts.
  4. Si volem la salsa una mica més lligada, li podem incorporar una mica de "Maizena". 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Pollastre agredolç

Pasta Fresca

Tortellini de vedella amb bolets i sal egipcià