Brou de Pollastre

Avui farem un Brou de Pollastre que ens anirà molt bé per aquesta setmana que tant fred ⛄⛄ farà, arribar a casa i beure's una tassa de brou calenteta o un plat per dinar/sopar, mmmm... entra molt bé sigui l'època que sigui però millor a l'hivern!!!

Què necessitem?
  • 1/4 gallina (opcinal)
  • 2 o 3 carcanades de pollastre 
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 2 pastanagues
  • 1 api
  • 1 nap
  • 5l. aigua
  • sal



Com ho farem?
  1. Posarem uns 4 o 5 litres d'aigua en una cassola i afegirem les carcanades i la gallina, ho posarem al foc i deixarem bullir una horeta a foc mig i tapat.
  2. Mentrestant netejem bé les verdures i les fem a talls d'uns 3 cm i passada l'hora les afegim al brou. Tapem i deixem coure una hora més.
  3. De tant en tant anirem traient la escuma que surti a sobre (impureses de la carn).
  • Ja tenim el brou fet.
    • Ara podem pendre'l directament o menjar-lo acompanyat de pasta (fideus, galets, pistons...), a qui més li agradi pot menjar-se les verdures i la carn barrejada amb el Brou.
Ja tenim la recepta feta, molt fàcil, senzilla i econòmica. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Pollastre agredolç

Pasta Fresca

Tortellini de vedella amb bolets i sal egipcià