Pollastre agredolç
Avui farem una recepta asiàtica molt senzilla de fer, i molt deliciosa! Ingredients per a 2 persones: 300 grams de pit pollastre 1 ou Quantitat suficient de maizena 125 grams de pebrot (verd o vermell o dels dos) 100 grams de ceba Opcional Pastanaga Pinya amb almívar Per la salsa; 150 ml aigua 3 cullerades de salsa de tomata 2 cullerades de vinagre blanc o d'arròs 2 cullerades de sucre morè o blanc 1 mica de sal Q/S de maizena Com ho farem? 1 . Tallarem el pit de pollastre a daus i el posarem en un bol, salpebrem, afegim 1 ou, la maizena i ho barregem tot. 2. Tallem les verdures a daus i reservem. 3. Mentrestant anem preparant la salsa, en una olla afegim l'aigua, la salsa de tomata o quètxup, el vinagre i el sucre. Remenem fins que és dissolgui tot, deixem reduir una mica. Diluïm la maizena amb una mica més d'aigua i l'afegim a la salsa i remenem fins que espesseixi una mica. 4. En una paella amb o
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada