Tortellini de vedella amb bolets i sal egipcià
Aquesta es una recepta molt senzilla de fer i que us pot servir per un aperitiu, està deliciós.
Ingredients
400 grams de carn picada (250 de vedella 150 de porc)
2 pastanagues
1 ceba
Q/s Bolets
Pasta wonton
Com ho farem?
1. Tallem les pastanagues i la ceba a juliana ven fina, salpebrem i fondegem. Afegim els bolets a mitja cocció i acabem de coure'ls.
2. Salpebrem la carn picada i la barregem, saltegem la carn i la incorporem amb les verdures, afegim un raig de vi blanc i deixem evaporar.
3. Agafem la pasta wonton i repartim el preparat de carn.
4. Tanquem la pasta i li donem la forma desitjada.
5. Els podem fer el mateix dia o congelar-los.
6. Cocció 3-4 minuts al forn a 200 graus! Ha de quedar ben cruixent!
Vols estar al dia de les novetats del blog, dons agrega'ns a Telegram clicant en aquest enllaç i subscriu-t'hi. @blogtallerdelesreceptes
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada