Avui farem unes delicioses Croquetes de Pollastre , podeu fer-les del que més a gust us vingui! 😋 Què necessitem? 1L de llet 250-300 g de Pollastre (sobres de carn rostida, a la planxa, a l'ast, del brou...) 250 g de farina 250 g de mantega 200 g de ceba de Figueres (si pot ser) Quantitat Suficient de sal, pebre i nou moscada. Pa ratllat, farina i ous (empanar) Com les farem? Picarem el pollastre a Brunoise i el reservem. Ara tallarem una ceba a Brunoise i la fondajarem juntament amb la mantega, una vegada llest i abocarem la farina (Roux, ros*) i l'anirem torrant. Mentrestant en un cassó anem escalfant la llet. Quant tinguem la beixamel feta, és hora de posar l'ingredient principal, en aquest cas el pollastre juntament amb la llet encara calenta i deixem coure uns 20 min. Provarem de gust i rectifiquem. Ho posem en una safata i deixem reposar 24 h a la nevera. Toca empanar les croquetes en tres recipients diferents posarem pa ratllat, farin
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada