Pollastre agredolç
Avui farem una recepta asiàtica molt senzilla de fer, i molt deliciosa!
Ingredients per a 2 persones:
300 grams de pit pollastre
1 ou
Quantitat suficient de maizena
125 grams de pebrot (verd o vermell o dels dos)
100 grams de ceba
Opcional
Pastanaga
Pinya amb almívar
Per la salsa;
150 ml aigua
3 cullerades de salsa de tomata
2 cullerades de vinagre blanc o d'arròs
2 cullerades de sucre morè o blanc
1 mica de sal
Q/S de maizena
Com ho farem?
1. Tallarem el pit de pollastre a daus i el posarem en un bol, salpebrem, afegim 1 ou, la maizena i ho barregem tot.
2. Tallem les verdures a daus i reservem.
3. Mentrestant anem preparant la salsa, en una olla afegim l'aigua, la salsa de tomata o quètxup, el vinagre i el sucre. Remenem fins que és dissolgui tot, deixem reduir una mica. Diluïm la maizena amb una mica més d'aigua i l'afegim a la salsa i remenem fins que espesseixi una mica.
4. En una paella amb oli ben calent fregirem el pollastre que teniem en el bol. Reservem. Guardem l'oli en un altre recipient i afegim les verdures, les saltegem i afegim el pollastre. Afegim la salsa de la olla i ho deixem 2 minuts.
Vols estar al dia de les novetats del blog, dons agrega'ns a Telegram clicant en aquest enllaç i subscriu-t'hi. @blogtallerdelesreceptes
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada