Carolina Ribs a baixa temperatura "Costellam de porc"
Després de més de dos anys sense publicar tornem a recuperar el blog i volem anar incorporant receptes de mica en mica!
IMPORTANT!!
Per fer aquesta recepta necesitaras, un forn de vapor i/o un roner, màquina d'envasar al buit.
Ingredients 4 racions
Com ho farem?
Podem acompanyar-ho amb pure de patates, patates chips, amanida ...
Vols estar al dia de les novetats del blog, dons agrega'ns a Telegram clicant en aquest enllaç i subscriu-t'hi. @tallerdelesreceptesblog
IMPORTANT!!
Per fer aquesta recepta necesitaras, un forn de vapor i/o un roner, màquina d'envasar al buit.
Ingredients 4 racions
- 1 kg de costelló de porc
- 150 g de ketchup
- 150 g de vinagre blanc
- 130 g de mel
- 130 g de ceba de figueres
- 1 dent d'all
- 5 g de sal
Com ho farem?
- Piquem la ceba i el dent d'all ben petit, sofregim una mica amb un raig d'oli d'oliva a foc mig, procurant que no es cremi.
- Afegim la resta d'ingredients per fer la salsa i deixem reduir fins a obtenir una textura més espessa. Refredem.
- Marinem les costelles de porc amb la salsa unes 3h a la nevera. I les envasem al buit. Les courem a 65ºC durant 18 hores.
- En aquest punt si les volem consumir ja, les pintarem amb salsa i li donarem un toc de forn amb el gratinat fort perquè caramelitzi. Si no refrederem la bosa del buit ràpidament, (consumir en el terminide 8-9 dies si està a la nevera o 6 mesos si està al congelador).
- Si les hem de recuperar de fred les cobrirem amb paper de plata i les escalfarem a 150ºC uns 25 minuts i després li donarem 5 minuts més amb el gratinat a tope perquè caramelitzi.
Podem acompanyar-ho amb pure de patates, patates chips, amanida ...
Próxima recepta 02/02/2020 : Milfulls amb textures de figues
Vols estar al dia de les novetats del blog, dons agrega'ns a Telegram clicant en aquest enllaç i subscriu-t'hi. @tallerdelesreceptesblog
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada