Croquetes de Pollastre

Avui farem unes delicioses Croquetes de Pollastre, podeu fer-les del que més a gust us vingui! 😋

Què necessitem? 

Resultat d'imatges de croquetas

  • 1L de llet
  • 250-300 g de Pollastre (sobres de carn rostida, a la planxa, a l'ast, del brou...)
  • 250 g de farina
  • 250 g de mantega
  • 200 g de ceba de Figueres (si pot ser)
  • Quantitat Suficient de sal, pebre i nou moscada. 
  • Pa ratllat, farina i ous (empanar)


Com les farem? 
  1. Picarem el pollastre a Brunoise i el reservem.
  2. Ara tallarem una ceba a Brunoise i la fondajarem juntament amb la mantega, una vegada llest i abocarem la farina (Roux, ros*) i l'anirem torrant.
  3. Mentrestant en un cassó anem escalfant la llet.
  4. Quant tinguem la beixamel feta, és hora de posar l'ingredient principal, en aquest cas el pollastre juntament amb la llet encara calenta i deixem coure uns 20 min. Provarem de gust i rectifiquem.
  5. Ho posem en una safata i deixem reposar 24 h a la nevera.
    1. Toca empanar les croquetes en tres recipients diferents posarem pa ratllat, farina i ous, agafarem les croquetes i les farem d'un pes d'uns 20-30 g (si en sobren és poden guardar en bosses de congelació fins a 3 mesos de la data que les fem 😁) .
    2. Les pasem per farina, ou i finalment pa ratllat. (Aquí és quant li acabarem de donar la forma que vulguem)
    3. Les fregim amb oli de gira-sol fins que quedin rosses!
Altres:

Roux,Ros: és la mescla de farina i greix que es fa servir per lligar moltes de les salses bàsiques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Pollastre agredolç

Tortellini de vedella amb bolets i sal egipcià