Croquetes de Pollastre
Avui farem unes delicioses Croquetes de Pollastre, podeu fer-les del que més a gust us vingui! 😋
Què necessitem?
Què necessitem?
- 1L de llet
- 250-300 g de Pollastre (sobres de carn rostida, a la planxa, a l'ast, del brou...)
- 250 g de farina
- 250 g de mantega
- 200 g de ceba de Figueres (si pot ser)
- Quantitat Suficient de sal, pebre i nou moscada.
- Pa ratllat, farina i ous (empanar)
Com les farem?
- Picarem el pollastre a Brunoise i el reservem.
- Ara tallarem una ceba a Brunoise i la fondajarem juntament amb la mantega, una vegada llest i abocarem la farina (Roux, ros*) i l'anirem torrant.
- Mentrestant en un cassó anem escalfant la llet.
- Quant tinguem la beixamel feta, és hora de posar l'ingredient principal, en aquest cas el pollastre juntament amb la llet encara calenta i deixem coure uns 20 min. Provarem de gust i rectifiquem.
- Ho posem en una safata i deixem reposar 24 h a la nevera.
- Toca empanar les croquetes en tres recipients diferents posarem pa ratllat, farina i ous, agafarem les croquetes i les farem d'un pes d'uns 20-30 g (si en sobren és poden guardar en bosses de congelació fins a 3 mesos de la data que les fem 😁) .
- Les pasem per farina, ou i finalment pa ratllat. (Aquí és quant li acabarem de donar la forma que vulguem)
- Les fregim amb oli de gira-sol fins que quedin rosses!
Altres:
Roux,Ros: és la mescla de farina i greix que es fa servir per lligar moltes de les salses bàsiques
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada