Pa de pessic
Avui farem un pa de pessic una elaboració molt senzilla i amb uns ingredients molt bàsics i de ven segur que tots els tindrem per casa 😜😄
Què neccesitem?
Com el farem?
Què neccesitem?
- 125 g de farina fluixa o de rebosteria
- 125 g de sucre
- 4 ous
- 1 pell de llimona ratllada
- 1 cullerada de llevat en pols
- mantega
Com el farem?
- Dins el bol de l'amassadora, hi abocarem el sucre i els ous. Hi ratllarem la pell d'una llimona, que haurem rentat bé prèviament. Col·loquem el batedor a la màquina i durant uns instants, fins que es barregi, treballem a velocitat baixa. Seguidament ho posarem a velocitat màxima, ja que volem muntar els ous i que agafin volum.
- Tamizem la farina i la barrejem amb l'impulsor (llevat químic Royal), Escalfem el forn a 180º graus.
- Una vegada tinguem els ous muntats amb molta cura i afegim la farina i amb una espàtula de plàstic barrejem de sota cap a dins amb cura de no perdre l'esponjositat.
- Posem una mica de mantega al motlle i farina perquè no s'enganxi. Enfornem durants uns 30-40minuts. Per comprovar que estigui cuit punxem al centre del bescuit i comprovem que el palillo surti sec. Podem posar una mica de sucre llustre a sobre per acabar de decorar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada