Brou de Pollastre
Avui farem un Brou de Pollastre que ens anirà molt bé per aquesta setmana que tant fred ⛄⛄ farà, arribar a casa i beure's una tassa de brou calenteta o un plat per dinar/sopar, mmmm... entra molt bé sigui l'època que sigui però millor a l'hivern!!!
Què necessitem?
Què necessitem?
- 1/4 gallina (opcinal)
- 2 o 3 carcanades de pollastre
- 1 ceba
- 1 porro
- 2 pastanagues
- 1 api
- 1 nap
- 5l. aigua
- sal
Com ho farem?
- Posarem uns 4 o 5 litres d'aigua en una cassola i afegirem les carcanades i la gallina, ho posarem al foc i deixarem bullir una horeta a foc mig i tapat.
- Mentrestant netejem bé les verdures i les fem a talls d'uns 3 cm i passada l'hora les afegim al brou. Tapem i deixem coure una hora més.
- De tant en tant anirem traient la escuma que surti a sobre (impureses de la carn).
- Ja tenim el brou fet.
- Ara podem pendre'l directament o menjar-lo acompanyat de pasta (fideus, galets, pistons...), a qui més li agradi pot menjar-se les verdures i la carn barrejada amb el Brou.
Ja tenim la recepta feta, molt fàcil, senzilla i econòmica.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada