Lluç arrebossat amb Juliana de Verdures fondejades
Avui toca peix, acompanyat per verdures a juliana fondejades, una recepta molt senzilla i saludable!
Què necessitem?
- Lluç
- Ceba
- Porro
- Pastanaga
- Pebrot vermell
- Carbassó
- Ous
- Farina
- Vi blanc (opcional)
Com el farem?
- Tallarem totes les verdures a juliana i les anirem reservant per classe.
- Un cop tallades totes les verdures en una cassola posarem un raig d'oli d'oliva i anirem posant les verdures segons ordre de cocció (tal com venen a la llista).
- Un cop les tinguem totes si vols , pots afegir un raig de vi blanc i deixar que s'evapori.
- Agafarem el lluç un cop net i tallat a filets i el passarem per farina, a continuació per ou i seguidament el posarem a la paella amb oli de gira-sol ben calent (1 cm aprox.) i el courem fins que quedi una mica cruixent.
Ja tenim el plat llest!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada