Fotos: 2n menú del curs

Segon menú degustació del curs, amb 2 tapes una freda i una calenta, dos primers, dos segons i dos postres, un menú deliciós!

Tapa 1: Carpacció de peus de porc



 Tapa 2: Suquet de mussola



 1r Primer: Mel i meló de meló amb maldon de pernil


2n Primer: Amanida Cèsar 


1r Segon: Bacallà a baixa temperatura amb salsa d'espinacs i aire de pinyons.



2n Segon: Llom de conill farcit de douxells a baixa temperatura



1r Postre: Valencià
 2n Postre: Charlotte







Vols estar al dia de les novetats del blog, dons agrega'ns a Telegram clicant en aquest enllaç i subscriu-t'hi. @blogtallerdelesreceptes

Comentaris

  1. Molt bona pinta els plats que es mussola??

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vindria a ser una espècie de tauró! Li deixo un enllaç on ho pot consultar, aviat deixaré les receptes.
      https://es.wikipedia.org/wiki/Mustelus_canis

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Pollastre agredolç

Tortellini de vedella amb bolets i sal egipcià

Carolina Ribs a baixa temperatura "Costellam de porc"