Especial Tots Sants; Massapà
Aviat serà Tots Sants i per això d'avui fins al pròxim dia 1 de novembre (Tots Sants), cada diumenge publicarem una nova recepta en total 4 i el dia 1 una última recepta!
Ingredients
2 patates (a gust en pots posar menys)
400 g de sucre llustre
500 g de farina d'ametlles
2 clares d'ou
2 rovells d'ou
Material
Amasadora
Motlles
Pinzell
Com ho farem?
1. Bullim les patates senceres, un cop cuita la peles i la xafes una mica.
2. En el bol de l'amasadora posem la farina, el sucre i la patata, barregem amb la pala uns 45-50 segons a velocitat 6-7.
3. Afegim la clara d'ou i seguim amassant a velocitat mitjana (6-7) uns 20-25 segons.
4. Retirem la massa.
5. Jo la deixo reposar en un recipient hermètic a la nevera 1 dia.
6. Si la volem fer servir el mateix dia
Preescalfem el forn a 180ºC.
Donem forma a la massa amb motlles i/o amb les mans.
Amb el rovell pintem les figures i les posem al forn 2 minuts.
La setmana que bé panellets de pinyó!
Vols estar al dia de les novetats del blog, dons agrega'ns a Telegram clicant en aquest enllaç i subscriu-t'hi. @blogtallerdelesreceptes
Ingredients
2 patates (a gust en pots posar menys)
400 g de sucre llustre
500 g de farina d'ametlles
2 clares d'ou
2 rovells d'ou
Material
Amasadora
Motlles
Pinzell
Com ho farem?
1. Bullim les patates senceres, un cop cuita la peles i la xafes una mica.
2. En el bol de l'amasadora posem la farina, el sucre i la patata, barregem amb la pala uns 45-50 segons a velocitat 6-7.
3. Afegim la clara d'ou i seguim amassant a velocitat mitjana (6-7) uns 20-25 segons.
4. Retirem la massa.
5. Jo la deixo reposar en un recipient hermètic a la nevera 1 dia.
6. Si la volem fer servir el mateix dia
Preescalfem el forn a 180ºC.
Donem forma a la massa amb motlles i/o amb les mans.
Amb el rovell pintem les figures i les posem al forn 2 minuts.
La setmana que bé panellets de pinyó!
Vols estar al dia de les novetats del blog, dons agrega'ns a Telegram clicant en aquest enllaç i subscriu-t'hi. @blogtallerdelesreceptes
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada