Fotos: 2n menú del curs
Segon menú degustació del curs, amb 2 tapes una freda i una calenta, dos primers, dos segons i dos postres, un menú deliciós!
Tapa 1: Carpacció de peus de porc
Tapa 2: Suquet de mussola
1r Primer: Mel i meló de meló amb maldon de pernil
2n Segon: Llom de conill farcit de douxells a baixa temperatura
1r Postre: Valencià
2n Postre: Charlotte
Vols estar al dia de les novetats del blog, dons agrega'ns a Telegram clicant en aquest enllaç i subscriu-t'hi. @blogtallerdelesreceptes
Tapa 1: Carpacció de peus de porc
Tapa 2: Suquet de mussola
2n Primer: Amanida Cèsar
1r Segon: Bacallà a baixa temperatura amb salsa d'espinacs i aire de pinyons.
2n Segon: Llom de conill farcit de douxells a baixa temperatura
1r Postre: Valencià
2n Postre: Charlotte
Vols estar al dia de les novetats del blog, dons agrega'ns a Telegram clicant en aquest enllaç i subscriu-t'hi. @blogtallerdelesreceptes
Molt bona pinta els plats que es mussola??
ResponEliminaVindria a ser una espècie de tauró! Li deixo un enllaç on ho pot consultar, aviat deixaré les receptes.
Eliminahttps://es.wikipedia.org/wiki/Mustelus_canis